Konu: Geri: Sitemiz Nasıl??? Perş. Tem. 10, 2008 4:16 am
iğrenç değil ama iğrence oy vermek zorundayım bu bende gelenek oldu
gerçeği :Normal
Hermione Williams Hogwarts Müdiresi/Biçim Deiştirme Prof./Seherbaz
Mesaj Sayısı : 52 Asan : Zekanın Asilliği Patronsun : Geyik Savaş Tarafın : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Kayıt tarihi : 10/07/08
Konu: Geri: Sitemiz Nasıl??? Cuma Tem. 11, 2008 5:45 am
Çok farklı bir site
Sarah Melissa Welling Bitki Bilim Profesörü/Rawenclaw B.S
Mesaj Sayısı : 90 Yaş : 32 Nerdensin Kardeş : Necehennemistan İşin Hobin : Profesör Lakabın Ne Kardeş : Mel Asan : Güneşin Ötesi RP sevgilin : Zachary Levi'yi temsil edecek birini arıyorum!! Patronsun : Aslan Savaş Tarafın : tarafsız Kayıt tarihi : 09/07/08
Konu: Geri: Sitemiz Nasıl??? Ptsi Tem. 14, 2008 7:57 am
Güzel
Brom Sword Baş Seherbaz/Asa dükkanı sahibi/Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 112 Yaş : 32 Asan : ~Bilgeliğin Gücü~ RP sevgilin : Keira Knightley Patronsun : Ejderha Savaş Tarafın : Z.A.Y Kayıt tarihi : 09/07/08
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 31 Nerdensin Kardeş : Hatay İşin Hobin : İşim gücüm Harry Potter Asan : Kristal Karanlık Patronsun : Uniqorn Savaş Tarafın : Karanlık Lord Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: Sitemiz Nasıl??? Cuma Tem. 18, 2008 12:30 am
Güze diyebilirim....Ama içimden geçen farklıydı
Hillary D. Williams Hogwarts Müdiresi/İksir Prof./Gryffindor B.S
Mesaj Sayısı : 337 Nerdensin Kardeş : Uzaydan Asan : Cesaretin Çağrısı Patronsun : Gümüş Maral Savaş Tarafın : Ölüm Yiyen Kayıt tarihi : 09/07/08
Konu: Geri: Sitemiz Nasıl??? Cuma Tem. 18, 2008 3:18 am
içinden geçeni söle kalırsa yazık olur
Dragon Sword Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 31 Nerdensin Kardeş : Hatay İşin Hobin : İşim gücüm Harry Potter Asan : Kristal Karanlık Patronsun : Uniqorn Savaş Tarafın : Karanlık Lord Kayıt tarihi : 13/07/08
Konu: Geri: Sitemiz Nasıl??? Cuma Tem. 18, 2008 4:30 am
Hayley Williams demiş ki:
Sölemiştim zaten ama bende 2. kez okuduğumda anladım ki belli olmamış...İçimden geçen Farklı bir site olmasıydı
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 33 Nerdensin Kardeş : Sandalyemden nerden olcak İşin Hobin : seherbaz Lakabın Ne Kardeş : aylak-hipokrat Asan : Mor asaleti RP sevgilin : Brom Sword Patronsun : Köpek Savaş Tarafın : zay Kayıt tarihi : 16/07/08
Konu: Geri: Sitemiz Nasıl??? Ptsi Tem. 21, 2008 8:12 am
Dragon Sword demiş ki:
Hayley Williams demiş ki:
Sölemiştim zaten ama bende 2. kez okuduğumda anladım ki belli olmamış...İçimden geçen Farklı bir site olmasıydı
Dur bi dakka durdurun dünyayı .Sen de mi Hataylısın kardeş ya ..A neresinden gibi irenç espri yapmayaca tabi..Bu arada site güzel olmuş..